Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim düzlükınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışmutaş yapabilirsiniz!

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar aşiyan dekorasyonunda çağcıl bir estetik tutmak isteyenler midein ilahî bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve yepelek bir hava yuvarı oluşturur.

Elan etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların üstı düzen bedduaşap ve deri mobilyalar ile de nispeten uyumludur. Ferah bir hava tekvin etmek ciğerin düzgün bir duvar rengi tercihidir.

Nesil dekorasyonu gestaltlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin bile kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında düzen enikonu önemli olurken hangi rengin antrasit gri boya neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan tasarımları dokumalabilir.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini dökmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Henüz itici tonlarla alay malay kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle yanında kullanıldığında daha cesur ve modern bir görünüm katkısızlar.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir muvazene, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve aşkın aksesuar antrasit gri boya kullanma ihtiyacını antrasit duvar boyas azaltır. Antrparantez, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan azca maç muhtemellığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa henüz kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya esaslamıştır.

Mekanda henüz rahatça, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O bugün grinin har tonlarına yakın devinme kılmak gerçek bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page